Alles voor een betere woning!

Veranda’s

Een veranda is een ideale terrasoverkapping

Een veranda is dé manier om het hele jaar te profiteren van het buitenleven. Uw leefruimte wordt namelijk aanzienlijk groter. De aluminium terrasoverkappingen van Kozijn & Zo zijn opgebouwd uit duurzame profielen, voorzien van gelaagd veiligheidsglas in het dak en indien gewenst voorzien van zonwering onder het glas.

Veranda met spiekzijn (zijwand)

Wordt het op een gegeven moment toch te nat of te fris om onder uw overkapping te zitten, dan kunt u zijwanden (spiekozijnen) plaatsen. Deze zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie in verstekverbindingen. Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd. De zijwanden sluiten naadloos aan tegen het dak van uw terrasoverkapping zonder zichtbare schroeven.

Zonwering onder het dak van uw veranda

Aan de voorkant kunt u kiezen uit een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Bij mooi weer schuift u panelen van uw glazen schuifwand open en bij nat of koud weer sluit u deze (deels). Als u wenst voorzien we het dak van uw terrasoverkapping van speciale zonwering. Deze monteren we onder het glazen dak. Samen met de verlichting en verwarming wordt de veranda al snel uw favoriete plek.

Cabrio terrasoverkapping

Met een schuifdak geniet u van het cabriogevoel. Bij regen schuift u het glazen dak volledig dicht, in het voorjaar kiest u voor halfopen en in de zomer profiteert u van het dak dat u in een handomdraai tot maximaal 75 procent openschuift. Kortom: het schuifdak past zich aan alle weersomstandigheden aan.

Voordelen van een veranda of terrasoverkapping:

  • uw terrasoverkapping zorgt voor meer leefruimte;
  • u zit altijd droog;
  • spiekozijnen, schuifsystemen en schuifdraaisystemen beschermen u tegen weer en wind;
  • standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas;
  • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
  • sfeervol te combineren met verlichting en verwarming;
  • deskundige plaatsing.

Volledig geïsoleerde aanbouw

Een serre is een alternatieve manier om uw woning en woongenot te vergroten. Een serre wordt -in tegenstelling tot een veranda- gezien als een volwaardige geïsoleerde woonruimte. Met een serre brengt u de natuur in huis en meer wooncomfort in uw tuin.

Meer informatie over veranda’s van Kozijn & Zo

Overweegt u een veranda aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze terrasoverkappingen? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.