Alles voor een betere woning!

Serres / Aanbouwen

Een serre: een lust voor het oog!

Een serre is een ideale manier om uw woning te vergroten. Een serre wordt (in tegenstelling tot een veranda) gezien als een volwaardige geïsoleerde woonruimte. Met een serre brengt u de natuur in huis en meer wooncomfort in uw tuin.

Optimaal licht met een serre

Met een serre gaat een lang gekoesterde droom van het verbinden van woonkamer en tuin in vervulling. Meer ruimte, het voorjaar in huis en in de zomer en winter optimaal licht. De jaargetijden verbinden mens en natuur, ook in de winter. Een serre wordt ook wel wintertuin genoemd.

Serres: volledig op maat gemaakt

De serres van Kozijn & Zo zijn opgebouwd uit modules en maken we speciaal voor uw woonsituatie volledig op maat. Wij laten uw complete serre in de fabriek opbouwen. Vervolgens maken we uw serre gedemonteerd klaar voor transport. Dat lijkt vanzelfsprekend maar dit is uniek, binnen de serrebouw! Door deze productiemethode voorkomen wij dat er tijdens de installatie van uw serre bij u thuis problemen ontstaan.

Serrebouw: een enorme precisie

Serrebouw is een bouwtechniek die op zich staat en vereist een enorme precisie. De vakkundige monteurs van Kozijn & Zo zijn in de fabriek opgeleid. Kozijn & Zo weet als geen ander wat serrebouw inhoudt en biedt u dan ook zekerheid op het gebied van uitvoering, kwaliteit, garantie en service.

Serre met zelfreinigend glas

In de loop van de tijd heeft er een ware revolutie plaats gevonden op het gebied van glas. Glas is een belangrijk onderdeel van uw serre. Bent u al bekend met de mogelijkheid van zelfreinigend isolatieglas in uw serre?

Voordelen van een serre

  • met een serre creëert u meer woonruimte;
  • met een aanbouw verbindt u tuin en woning;
  • op maat gemaakt;
  • verkrijgbaar met zelfreinigend glas;
  • een serre is volledig geïsoleerd;
  • vakkundige installatie door professionele monteurs.

Meer informatie over een serre/aanbouw

Overweegt u een serre aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze serres? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van een serre. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp