Alles voor een betere woning!

Schuifdaken

Een schuifdak voor op uw terras

Een terrasoverkapping is heerlijk. Het geeft een gezellige sfeer en beschermt u tegen regen en wind. De andere kant van het verhaal is dat u zich met bijvoorbeeld een veranda soms ook ongewild van de zon afschermt. Daar heeft Kozijn & Zo iets op gevonden: een schuifdak!

Cabrio terrasoverkapping

Met een schuifdak geniet u van het cabriogevoel. Bij regen schuift u het glazen dak volledig dicht, in het voorjaar kiest u voor halfopen en in de zomer profiteert u van het dak dat u in een handomdraai tot maximaal 75 procent openschuift. Kortom: het schuifdak past zich aan alle weersomstandigheden aan.

Schuifdaken uit Duitsland

Onze schuifdaken worden in Duitsland gemaakt en zijn ideaal toepasbaar op uw (dak)terras. Op een warme zomerdag zit u dus in de buitenlucht, zonder dat het warm wordt onder het glazen dak.

Desnoods kiest ú voor een open dakdeel en uw gezelschap voor een dicht dak. Met een lichte handmatige bediening schuift u met een stok eenvoudig dát glazen deel open waar u zon wenst. Ieder wat wils dus.

Voordelen schuifdak

Het is duidelijk dat dit daksysteem zich aanpast aan ieder weertype. Flexibeler kan bijna niet. Maar er is meer. Onze schuifdaken zijn:

  • gemaakt van aluminium met veiligheidsglas;
  • tot maximaal 75 op te schuiven;
  • voorzien van een geïntegreerde regenwaterafvoer;
  • gemakkelijk schoon te maken;
  • optioneel te voorzien van geïntegreerde lichtspots.

Showroom Hoogvliet

Woont u in de buurt van Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Schiedam of Vlaardingen en bent u benieuwd naar onze schuifdaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Daar laten we u het schuifdak graag zien. De koffie staat klaar!

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp