Alles voor een betere woning!

Kunststof ramen

Bij ieder raam een passend kozijn

Bent u op zoek naar een vast raam, een draairaam of een draaikiepraam? Wij zoeken bij iedere raam een passend kunststof kozijn, vanzelfsprekend met het juiste isolatieglas. U kunt met onze ramen alle kanten op, want de kunststof raamkozijnen maken we in onze eigen moderne fabriek, op basis van Schüco profielen.

Kunststof raam met hout look

Kunststof vaste ramen, draairamen en draaikiepramen zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. Dit is te danken aan de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding), de gelijkliggende aanslag en de verdiept profielen. Onze onderhoudsarme ramen zijn verkrijgbaar in maar liefst 150 kleuren met een mat, metallic of houtnerf structuur waardoor u een ware hout look creëert. Het verdektliggend beslag op onze ramen maakt het geheel nóg mooier. En wat dacht u van de vier ventilatiestanden die standaard op onze draaikiepramen zitten?

VKG Keurmerk

U kunt ervan op aan dat onze vakkundige monteurs uw raamkozijn perfect monteren. Kozijn & Zo voldoet aan de strenge eisen van het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat uw kunststof ramen, kunststof kozijnen en kunststof deuren geproduceerd en gemonteerd worden volgens de eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie).

Voordelen van kunststof ramen

  • hoge isolatiewaarde;
  • vier ventilatiemogelijkheden op alle draaikiepramen;
  • verdektliggend beslag;
  • Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding);
  • gelijkliggende aanslag en verdiept profiel waardoor uw kunststof raam van hout lijkt;
  • stijlvol in combinatie met Screenline (jaloezieën of raamdecoratie tussen het isolatieglas);
  • ramen in 150 kleuren met matte, metallic of houtnerf structuur;
  • onderhoudsarm;
  • 15 jaar garantie op ramen, de montage en de kleur/structuur;
  • alle ramen zijn voorzien van hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer informatie over kunststof ramen

Overweegt u een kunststof vast raam, draairaam of draaikiepraam? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof ramen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van onze kunststof ramen. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp